Söödi Karn OÜ

Oleme väike pereettevõte ja kõiki meie lihatooteid valmistame oma talus mis asub Tartumaal, Nõo vallas. Peremees on sellega tegelenud juba üle 15 aasta ja 5 viimast aastat on meie ettevõtlusvormiks osaühing. Iga aastaga me kasvame ja areneme, mõtleme välja uusi retsepte, valmistane uusi tooteid.

Kui alustasime siis oli meil üks suitsuahi aga hetkel on neid juba neli ja plaanime viienda ehitamist. Kõik ahjud on tehtud suitsusauna stiilis ja see võimaldabki meie toodetele unikaalse maitse ja pika säilivusaja ilma säilitusaineteta. Iga ahi mahutab umbes 150 kilo liha ja kuna erinevatel toodetel on erinev küpsemisaeg ning kuumuse ja suitsu vajadus siis suurte ürituste tarbeks lihatoodete valmistamisel nendest neljast ahjust enam ei piisa.

Meie põhitegevuseks on suitsutatud sea- ja linnuliha toodete valmistamine ja müümine. Tootevalikusse kuulub ligi 20 erinevat  toodet alustades meie oma retsepti järgi marineeritud poolbroileri valmistamisest, mis on võitnud kuulsust nii siin kui sealpool piiri ja mis on alati olnud vaieldamatu müügihitt. Sama retsepti järgi teeme ka kalkunikoiba. Mõlemat toodet on mõnus kasutada ka salatite valmistamisel. Veel valmistame klassikalist sinki sea tagaosast, seljakarbonaadi, ribiliha ehk triibuliha, vürtsist singirulli (maitsestatud küüslaugu ja tšillipipraga), suitsupeekonit, kaelakarbonaadi,  õllesnäkki, mida teeme kahel erineval meetodil: esimene, natuke mahedam variant on maitselt mõnusalt vürtsikas amp ja teine on röövliribi stiilis vürtsine ribi, mis on paras amp väga tulise toidu austajatele. Veel tooks välja suitsupardi ja muidugi erinevate maitsetega maitsestatud linnulihafileed, mis on väga hõrgud ka uhkemal peolaual.

Hooajaliselt valmistame veel oma salaretsepti järgi kodust suitsumaksa pasteeti. Kõik tooted valmivad meil oma talus ja on Eestis kasvatatud lihast. Lihad on erineva aja soolas vastavalt oma tehnoloogiale ja liha iseärasusele. Sea tagaosa sooldub kauem kui näiteks ribi või karbonaad ja siis asetame nad ahjurestidele ja lisame maitseained vastavalt tootele mida hetkel teeme. Lisame ainult maitseained mis on VTA poolt heaks kiidetud. Suitsutamiseks kasutame naturaalset lepapuitu, mida lõikame kohapeal palkidest.

Tooteid leiab erinevates müügikohtades üle Eesti. Oleme oma müügiletiga väljas suurematel üritustel nagu näiteks Tartu Maamess, Pärnu Hansapäevad, Tartu Hansapäevad, Tallinna Käsitöömess, Türi Lillelaat,  Jäneda Aia ja Lillepäevad ning Jäneda Talupäevad,  Vastseliina Maarahvalaadal, Avinurme tünnilaadal, Paunvere Väljanäitusel ja mitmetel teistel üritustel. Suurematel vabaõhu üritustel, laatadel on inimestega võimalik vahetult suhelda ja oma tooteid tutvustada, kuulda arvamusi, eelistusi, soovitusi meie toodete kohta. Üritame valmistada tooteid erinevata maitsete eelistajatele. Veel on meil aastaringsed müügikohad koostöös Maxima kauplusteketiga mitmetes nende kauplustes nii Tartus kui Valgas.

 

Teeme oma tööd kogu hingega ja pakume inimestele seda HEAD, EHEDAT ja KODUMAIST maitset. 

rulli tagasi algusesse
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru