Retseptid

Kahekordne juustuburger

<br />
<b>Warning</b>:  Illegal string offset 'alt' in <b>/data03/virt47525/domeenid/www.talutoit.ee/htdocs/wp-content/themes/www/single-recipe.php</b> on line <b>36</b><br />
2
<br />
<b>Warning</b>:  Illegal string offset 'alt' in <b>/data03/virt47525/domeenid/www.talutoit.ee/htdocs/wp-content/themes/www/single-recipe.php</b> on line <b>36</b><br />
2

11 koostisosa

2

Kellele ei meeldiks burger, eriti üks mõnusalt juustune ja kahekordse pihviga. Selles retseptis on kasutatud lisaks traditsioonilistele burgerikomponentidele ka Nopri adžika taluvõiet, mis on parajalt vürtsikas ja sobib burgeri vahele imeliselt. Adžika taluvõie annab lisaks vürtsikusele ka mahlakust, mis teeb selle burgeri söömise kohe eriti heaks.  Lõika burgerikuklid pooleks ja küpseta ahjus 150 kraadi juures 2 minutit. Ühele burgerile läheb 3 burgerikuklit. 

Veisepihvide jaoks sega omavahel veisehakkliha ja BBQ-kaste ning seejärel maitsesta meresoolaga. Sellest kogusest saad neli pihvi. Viiluta juust. Küpseta pihvid poolküpseks. Kui pihvid on ühelt poolt pruunistatud, siis lisa iga pihvi peale juustuviilud ja kata pann kaanega, et juust paremini ära sulaks. Nüüd lao burger kokku. Määri igale kuklile adžika taluvõiet, seejärel aseta saiadele pihvid, siis sibul, tomat, kurk, lehtsalat ning viimasena pealmine kukkel. Head isu! 😉

6 burgerikuklit
1 tops 
Nopri adžika taluvõiet

Veisepihvid:
400 g veisehakkliha
Meresoola
3 sl BBQ-kastet
4 viilu Cheddari juustu
Punast sibulat
Marineeritud kurki
Tomatit
Lehtsalatit
Oliiviõli

rulli tagasi algusesse
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru