Retseptid

Ahjutomatiburger

<br />
<b>Warning</b>:  Illegal string offset 'alt' in <b>/data03/virt47525/domeenid/www.talutoit.ee/htdocs/wp-content/themes/www/single-recipe.php</b> on line <b>36</b><br />
2
<br />
<b>Warning</b>:  Illegal string offset 'alt' in <b>/data03/virt47525/domeenid/www.talutoit.ee/htdocs/wp-content/themes/www/single-recipe.php</b> on line <b>36</b><br />
2

11 koostisosa

Ahjutomatiburger on suurepärane alternatiiv klassikalisele burgerile, mille põhikomponentideks on kukkel, veisepihv ja juust. Selles retseptis on veisepihv asendatud pikalt küpsenud ahjutomatiga, mis on ka palju tervislikum variant. Teiseks suurepäraseks maitseks on Rebase Onu suitsusink. Suitsusingist on lõigatud õhukesed viilud ja seejärel pandud pannile koos Sriracha kastmega küpsema. Tõeline maitsepomm!

Kõigepealt valmista ahjutomatid. Selleks kuumuta ahi 220 kraadini. Lõika tomatile noaga õrn sälk sisse. Pane vesi keema. Blanšeeri tomatit 30 sekundit, seejärel jahuta jäävannis ja koori. Maitsesta tomat soola, pipra, oliiviõli, veiserasva ja Worcesteri kastmega. Küpseta tomatit ahjus umbes 30 minutit. Edasine on juba lihtne. Soojenda burgerikuklid. Lõika suitsusingist õhukesed viilud ja prae neid pannil koos Sriracha kastmega. Riivi peene riiviga juust. 

Nüüd lao burger kokku: kõigepealt kukli alumine osa, siis majonees, tomat, riivjuust, singiviilud. Ülemisele burgerikuklile lisa suitsust BBQ-kastet ja aseta see singi peale. Megahea suutäis ongi valmis. 

Burger:
1 burgerikukkel
Suitsust BBQ-kastet
Käsitöömajoneesi
3 viilu Rebaseonu suitsusinki 
1 tl Sriracha kastet
30 g 18 kuu vanust laagerdunud juustu

Ahjutomat:
1 suur kodumaine tomat
Meresoola
Musta pipart
Worcesteri kastet

Veiserasva

rulli tagasi algusesse
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru